Prečo som na GROWNi
Idea maker | Consultant | Food Lover I Founder Jem iné ®️Senior konzultant s 20 ročnými skúsenosťami.S čím viem ako mentor pomôcť
Janica je jedným slovom Idea Maker. Študovala marketingovú komunikáciu a na voľnej nohe je už takmer 20 rokov. V roku 2003 zakladá vlastnú továreň na nápady – janica.sk / Factory of Ideas. Grafický dizajn, copywriting, marketingové stratégie a rozvoj značky - to všetko nájdete v jej bohatom životopise. V roku 2010 sa stala spoluzakladateľkou značky Little Monster - produktov vyrábaných na Slovensku, ktoré spĺňajú vysoké nároky ako sú 100% ekologická bavlna a zdravotne nezávadná potlač. Je zakladateľkou značky Jem iné, ktorá vzdeláva v oblasti zdravej výživy a tvorí jednoduché recepty s rozumným využitím lokálnych zdrojov, snaží sa rozvíja v ľudoch kreativitu aj v kuchyni. V roku 2012 získava status ambasádora nadácie Jamieho Olivera - Food Revolution Foundation na Slovensku. V roku 2013 spolupracuje na obnovení priestorov Starej Tržnice, kde bola v máji 2014 uvedená do prevádzky teoretická aj praktická Škola varenia. V roku 2015 spoluvydáva prvú knihu "S Anetou a Janicou - Čo na srdci, to na jazyku", v roku 2016 spolupracuje s uznávanou etnologičkou Katarínou Nadáskou na rozsiahlom diele, Rok v Slovenskej ľudovej kuchyni. Prednáša a lektoruje v Škole varenia, denne pracuje na rozvoji značky Jem iné a rada sa delí o skúsenosti s ostatnými, čoho znakom je pozícia speakra v medzinárodnom inovatívnom projekte Young Guns či porotkyne v programe VÚB Business Academy. V roku 2017 sa s Jem iné stáva víťazom ceny Via Bona Slovakia 2016 v kategórii Sociálne inovácie a špeciálnej ceny Inšpiratívny projekt v kategórii Dobrý partner komunity. V novembri 2017 odchádza z hlavného mesta nazad do mesta rodného, kde pracuje na regionálnom rozvoji jej aktivít a platforme Jem iné. V roku 2020 získava ochrannú známku pre značku Jem iné®️ a stáva sa ambasádorkou medzinárodného projektu Scolarest spoločnosti Compass Group Slovakia. Je konzultantkou viacerých projektov, aktuálne pôsobí aj ako projektový manažér budúcej novej Univerzitnej nemocnice sv. Martina.
Príroda, turistika, varenia, dobré jedlo.